Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- pepper
- pinjekjerner, evt. andre nøtter
- salt
Byggryn
1 pose
Fennikel
2 stk
Pinjekjerner, evt. andre nøtter
Revet parmesan
2 ss
Bladpersille
1/2 pakke
Appelsin
1 stk
Extra virgin olivenolje
2 ss
Salt
1/2 ts
Pepper
1/2 ts
Serranoskinke
160 g
Pinjekjerner, evt. andre nøtter
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ikke har pinjekjerner, kan du bruke hakkede valnøtter, hasselnøtter eller pekannøtter. Server gjerne med et ferskt rundstykke ved siden av.
Kok byggrryn etter anvisning på pakken.
Finhakk fennikel og skjær spekeskinke i strimler. Stek det i en stekepanne til det er sprøtt.
Bland sammen byggryn, spekeskinke, fennikel, parmesan, finhakket persille og eventuelt pinjekjerner.
Bland olivenolje med appelsinsaft og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over salaten rett før servering. Server gjerne byggrynsalaten lun.
350 g
370
God middag!