Byggrynsalat med spekeskinke

Byggrynsalat med spekeskinke

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Extra virgin olivenolje
    • pepper
    • pinjekjerner, evt. andre nøtter
    • salt
    Byggryn
    1 pose
    Fennikel
    2 stk
    Pinjekjerner, evt. andre nøtter
    Revet parmesan
    2 ss
    Bladpersille
    1/2 pakke
    Appelsin
    1 stk
    Extra virgin olivenolje
    2 ss
    Salt
    1/2 ts
    Pepper
    1/2 ts
    Serranoskinke
    160 g
    Pinjekjerner, evt. andre nøtter
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Om du ikke har pinjekjerner, kan du bruke hakkede valnøtter, hasselnøtter eller pekannøtter. Server gjerne med et ferskt rundstykke ved siden av.

    Kok byggrryn etter anvisning på pakken.
    Finhakk fennikel og skjær spekeskinke i strimler. Stek det i en stekepanne til det er sprøtt.
    Bland sammen byggryn, spekeskinke, fennikel, parmesan, finhakket persille og eventuelt pinjekjerner.
    Bland olivenolje med appelsinsaft og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over salaten rett før servering. Server gjerne byggrynsalaten lun.
    350 g
    370
    God middag!