Indrefilet av svin med wokkede grønnsaker i teriyakisaus og fullkornsris
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Fullkornsris
125 g
Marinert indrefilet av svin
300 g
Gulrøtter
200 g
Gul paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Rød chili
½ stk
Teriyakisaus
1 pakke
Lime
1 stk
Olje
1 ss
Vann
½ dl
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 473 kcal
- Fett:
- 4 g
- Karbohydrater:
- 69 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Chilien har litt futt, så om ikke alle liker det så sterkt, kan du servere chilien ved siden av. Tilsett gjerne litt riseddik, soyasaus eller chilisaus i wokken for mer smak.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skjær indrefileten i skiver, og krydre med salt og pepper. Skrell gulrøtter og rødløk. Kutt paprika, rødløk og gulrøtter i strimler. Kutt sjampinjongene i to. Finhakk chili.
Forvarm en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i 1 ss olje. Stek kjøttet i to omganger i 1–2 minutter på hver side. Legg kjøttet over på en tallerken. Stek så grønnsakene i samme stekepanne i 3–4 minutter, mens du vender om underveis. Bruk to stekepanner om det trengs. Tilsett teriyakisaus og ½ dl vann, og kok opp. Vend inn kjøttet før servering.
Del limen i båter.
Server indrefilet av svin med wokkede grønnsaker i teriyakisaus. Server limebåtene til retten.
100 g Wok: 300 g Energiinnhold: ca. 370 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!