Asiatisk fiskeburger med grønnsaksfries og urtedressing
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Sellerirot
300 g
Gulrøtter
200 g
Søtpotet
1 stk
Olje
1 ss
Fiskeburger m/chili og ingefær
250 g
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Grove hamburgerbrød
2 stk
Lett urtedressing
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 631 kcal
- Fett:
- 19 g
- Karbohydrater:
- 83 g
- Protein:
- 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn ditt favorittkrydder med grønnsaksfriesene. Grovhakket hvitløk er også godt sammen med grønnsakene.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Skrell selleriroten, gulrøttene og søtpoteten, og kutt dem i staver. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir. Vend inn 1 ss olje, og krydre med salt og pepper. La det være litt plass til fiskeburgerne ved siden av grønnsakene. Stek grønnsakene i ovnen til de er gylne og møre, dette tar 20–25 minutter.
Stek fiskeburgerne i ovnen med grønnsakene de siste 10 minuttene av grønnsakenes steketid.
Skyll og tørk salaten. Kutt tomaten i skiver. Legg salatbladene og tomatskivene på en stor tallerken.
Varm hamburgerbrødene i ovnen 3–4 minutter før servering.
Server asiatisk fiskeburger med grove burgerbrød, grønnsaksfries, salat, tomat og urtedressing
1 stk Brød: 1 stk Grønnsaksfries: 150 g Salat: 100 g Dressing: 1 ss Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!