Asiatisk fiskeburger med grønnsaksfries og urtedressing

Asiatisk fiskeburger med grønnsaksfries og urtedressing

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Sellerirot
300 g
(Selleri)
Gulrøtter
200 g
Søtpotet
1 stk
Olje
1 ss
Fiskeburger m/chili og ingefær
250 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Grove hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Lett urtedressing
75 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
631 kcal
Fett:
19 g
Karbohydrater:
83 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn ditt favorittkrydder med grønnsaksfriesene. Grovhakket hvitløk er også godt sammen med grønnsakene.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
Skrell selleriroten, gulrøttene og søtpoteten, og kutt dem i staver. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir. Vend inn 1 ss olje, og krydre med salt og pepper. La det være litt plass til fiskeburgerne ved siden av grønnsakene. Stek grønnsakene i ovnen til de er gylne og møre, dette tar 20–25 minutter.
Stek fiskeburgerne i ovnen med grønnsakene de siste 10 minuttene av grønnsakenes steketid.
Skyll og tørk salaten. Kutt tomaten i skiver. Legg salatbladene og tomatskivene på en stor tallerken. 
Varm hamburgerbrødene i ovnen 3–4 minutter før servering.
Server asiatisk fiskeburger med grove burgerbrød, grønnsaksfries, salat, tomat og urtedressing
1 stk Brød: 1 stk Grønnsaksfries: 150 g Salat: 100 g Dressing: 1 ss Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram). 
God middag!