Kylling i rød curry med kokosmelk og lime

Kylling i rød curry med kokosmelk og lime

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Jasminris
    150 g
    Skivet kyllingfilet
    350 g
    Gul løk
    1 stk
    Kinesisk hvitløk
    ½ stk
    Rød paprika
    1 stk
    Gulrøtter
    2 stk
    Eple
    1 stk
    Rød currypaste
    ½ pakke
    Kokosmelk
    1 liten boks
    Lime
    1 stk
    Koriander
    1 bunt
    Næringsberegning (per porsjon)
    Energi:
    274 kcal
    Fett:
    2 g
    Karbohydrater:
    16 g
    Protein:
    48 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha gjerne litt finhakket chili i curryen for mer futt!

    Kok risen som anvist på pakken. Kutt kyllingen i grove biter.
    Varm opp en wokpanne eller stekepanne, og tilsett litt olje. Stek kyllingen på høy varme, til den blir gyllen. Ta kjøttet ut av pannen.
    Skrell og finhakk løk og hvitløk. Skrell gulrøttene. Kutt paprika, gulrøttene og eplet i terninger. Stek grønnsakene i samme panne som du stekte kyllingen. Ha i kylling, currypaste og kokosmelk. La det hele småkoke i 2–3 minutter. Smak til med limesaft, salt og pepper. Topp med hakket koriander.
    Server kylling i rød curry med kokosmelk og lime.
    God middag!