Kylling i rød curry med kokosmelk og lime
Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Skivet kyllingfilet
350 g
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Eple
1 stk
Rød currypaste
½ pakke
Kokosmelk
1 liten boks
Lime
1 stk
Koriander
1 bunt
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 274 kcal
- Fett:
- 2 g
- Karbohydrater:
- 16 g
- Protein:
- 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt finhakket chili i curryen for mer futt!
Kok risen som anvist på pakken. Kutt kyllingen i grove biter.
Varm opp en wokpanne eller stekepanne, og tilsett litt olje. Stek kyllingen på høy varme, til den blir gyllen. Ta kjøttet ut av pannen.
Skrell og finhakk løk og hvitløk. Skrell gulrøttene. Kutt paprika, gulrøttene og eplet i terninger. Stek grønnsakene i samme panne som du stekte kyllingen. Ha i kylling, currypaste og kokosmelk. La det hele småkoke i 2–3 minutter. Smak til med limesaft, salt og pepper. Topp med hakket koriander.
Server kylling i rød curry med kokosmelk og lime.
God middag!