Kjøttboller av svin i fløtesaus med brokkoli, blomkål og potetmos

Kjøttboller av svin i fløtesaus med brokkoli, blomkål og potetmos

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Potetmos
500 g
(Melk, Laktose)
Kjøttboller av svin
400 g
(Soya, Melk, Laktose)
Fløtesaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1009 kcal
Fett:
62 g
Karbohydrater:
72 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For en ekstra god saus, kan du tilsette 1–2 ts soyasaus.

Kok opp en stor kjele med vann, legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter, eller til resten av retten er klar.
Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek kjøttbollene i 4–5 minutter, eller til de har fått en gyllen stekeskorpe. Hell over fløtesausen, og la det hele småkoke i ca. 5 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme.  
Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og kok brokkolien og blomkålen i 3–5 minutter.
Ha potetmosen over i en serveringskål, og server de rørte tyttebærene til retten.
God middag!