Hjemmelaget pizza

Hjemmelaget pizza

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • hvetemel
Pizzadeig
1 stk
(Hvete)
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Ruccola
50 g
Tzatzikikrydder
1 pakke
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Pizzasaus
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Chorizo
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ikke har en kjevle tilgjengelig, kan du bruke en glassflaske til å kjevle ut pizzadeigen. Dette er et tilberedningsforslag. Sett gjerne sammen din egen pizza med andre råvarer.

Sett stekeovnen på 250 grader.
Ha mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir. 
Skrell rødløken, og kutt rødløken og paprikaen i skiver. Skyll og tørk ruccolaen. 
Ha tzatzikikrydderet i crème fraîchen, og rør godt om.
 Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Topp pizzaen med chorizoen, rødløken og paprikaskivene. Stek pizzaen i ovnen i 8–12 minutter. Topp pizzaen med ruccolaen og tzatzikidressingen. 
God middag!