Pannestekte svinekoteletter med kokt brokkolini, egg og eple- og kaperssmør

Pannestekte svinekoteletter med kokt brokkolini, egg og eple- og kaperssmør

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Egg
    • olje
    • pepper
    • smør
    Svinekoteletter
    350 g
    Egg
    2 stk
    Bladpersille
    1 pakke
    Brokkolini
    1 pakke
    Banansjalottløk
    1 stk
    Eple
    1 stk
    Kapers
    0.5 glass
    Pepper
    Smør
    3 ss
    Olje
    Småpoteter
    350 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Resten av kapersen kan tørkes og brukes som tilbehør i supper og salater! Fordel kapersen utover et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen på 80 grader i omtrent 40 minutter.

    Kok småpotetene i ca 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
    Kok eggene i 6-7 minutter. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til brokkolinien i punkt 5.
    Kutt banansjalottløken i skiver, finhakk persillen, og kutt eplet i små terninger. Smelt smøret i en liten kjele, og tilsett sjalottløken, persillen, epleterningene og kapersen. Gi det hele et raskt oppkok, og skru deretter ned til lav varme. La eple- og kaperssmøret stå på lav varme frem til servering.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek svinekotelettene i ca. 2 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
    Kok brokkolinien i kjelen med eggene de siste 2-3 minuttene av koketiden.
    Hell vannet av de ferdigkokte eggene og brokkolinien. Skyll eggene i kaldt vann, skrell dem, og del dem i grove biter. Legg brokkolinien og eggebitene i separate skåler for servering.
    God middag!