Fiskeboller i hvit saus med vårløk, ovnsbakte gulrøtter og poteter
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- smør
Poteter
400 g
Gulrøtter
200 g
Fiskeboller i hvit saus
800 g
Vårløk
½ pakke
Karri
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 753 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 82 g
- Protein:
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne grønnsakene i karri, før du steker dem!
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell gulrøttene, og kutt dem i staver. Ha gulrøttene i en ildfast form sammen med 1 ss smør, litt salt og pepper (se tips). Sett formen i stekeovnen, og bak grønnsakene i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomstekte. Vend om på dem underveis.
Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. Ha fiskebollene med sausen og vårløken i en kjele, varm forsiktig opp under omrøring. La det småkoke i 4–5 minutter. Dryss karrien over retten ved servering.
God middag!