Fiskeboller i hvit saus med vårløk, ovnsbakte gulrøtter og poteter

Fiskeboller i hvit saus med vårløk, ovnsbakte gulrøtter og poteter

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • smør
Poteter
400 g
Gulrøtter
200 g
Fiskeboller i hvit saus
800 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Vårløk
½ pakke
Karri
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
753 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
82 g
Protein:
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne grønnsakene i karri, før du steker dem!

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell gulrøttene, og kutt dem i staver. Ha gulrøttene i en ildfast form sammen med 1 ss smør, litt salt og pepper (se tips). Sett formen i stekeovnen, og bak grønnsakene i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomstekte. Vend om på dem underveis.
Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. Ha fiskebollene med sausen og vårløken i en kjele, varm forsiktig opp under omrøring. La det småkoke i 4–5 minutter. Dryss karrien over retten ved servering. 
God middag!