Foliebakt lyr med sukkererter og paprika , kremet fiskesaus og ris

Foliebakt lyr med sukkererter og paprika , kremet fiskesaus og ris

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • pepper
  • salt
  • smør
Gulrot
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Sukkererter
1 pakke
Lyrfilet
375 g
(Fisk)
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
(Sennep)
Smør
2 ss
Jasminris
150 g
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
411 kcal
Fett:
2 g
Karbohydrater:
62 g
Protein:
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server sitronbåter til retten!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell eller skyll gulroten, og kutt den i skiver. Kutt paprikaen i terninger, og kutt sukkerertene i to. Skjær fisken i terninger.
Tilbered risen som beskrevet på pakken.
Legg frem to ark med aluminiumsfolie, og brett opp kantene slik at du har to aluminiumsskåler. Legg grønnsakene fra punkt 2 i folien, og fordel fisken oppå grønnsakene. Ha en teskje smør i hver fiskepakke, og krydre med kryddermiksen, salt og pepper. Lukk folien helt igjen, og legg fiskepakkene på stekebrettet. Stek brettet i ovnen i 12–15 minutter. Åpne pakkene før servering, og sjekk at fisken er gjennomstekt. 
Ha sausen i en liten kjele, og gi den et lite oppkok. La sausen stå på lav varme frem til servering.
Server foliebakt lyr med sukkererter og paprika servert med kremet fiskesaus og ris.
God middag!