Kyllingwok med hoisinsaus og eggenudler

Kyllingwok med hoisinsaus og eggenudler

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Nudler
½ pakke
(Egg, Hvete)
Brokkoli
½ stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Sous vide-kyllingfilet
300 g
Hoisinsaus
1 pakke
(Gluten, Soya)
Vann
1 dl
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
258 kcal
Fett:
18 g
Protein:
24 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan blande ut kyllingkraften med hoisinsausen!

Kok nudler som anvist på pakken. Sil av vannet, og avkjøl med kaldt vann. 
Kutt brokkolien i små buketter, skrell og del stilken i biter. Kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver.
Skjær kyllingen i strimler. Varm opp en stekepanne eller wokpanne, og tilsett 1 ss olje. Stek kyllingen gyllen, og ta den ut av pannen.
Ha litt mer olje i pannen, om nødvendig. Stek rødløken, brokkolien og paprikaen i 4–5 minutter, til løken blir blank. Ha kyllingstrimlene tilbake i pannen sammen med hoisinsaus, nudler og 1 dl vann (se tips). La wokken koke i et par minutter, til alt er varmt. Smak til med salt og pepper. 
Server kyllingwok med hoisinsaus og eggenudler.
God middag!