Kyllingwok med hoisinsaus og eggenudler
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Gluten·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Nudler
½ pakke
Brokkoli
½ stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Sous vide-kyllingfilet
300 g
Hoisinsaus
1 pakke
Vann
1 dl
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 258 kcal
- Fett:
- 18 g
- Protein:
- 24 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan blande ut kyllingkraften med hoisinsausen!
Kok nudler som anvist på pakken. Sil av vannet, og avkjøl med kaldt vann.
Kutt brokkolien i små buketter, skrell og del stilken i biter. Kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver.
Skjær kyllingen i strimler. Varm opp en stekepanne eller wokpanne, og tilsett 1 ss olje. Stek kyllingen gyllen, og ta den ut av pannen.
Ha litt mer olje i pannen, om nødvendig. Stek rødløken, brokkolien og paprikaen i 4–5 minutter, til løken blir blank. Ha kyllingstrimlene tilbake i pannen sammen med hoisinsaus, nudler og 1 dl vann (se tips). La wokken koke i et par minutter, til alt er varmt. Smak til med salt og pepper.
Server kyllingwok med hoisinsaus og eggenudler.
God middag!