Ovnsbakt torsk med stekt asparges og grønnkål og bakt søtpotet
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Asparges
1 bunt
Bacon i skiver
0.5 g
Søtpotet
1 stk
Torskefilet
350 g
Olje
Pepper
Salt
Grønnkål
200 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til grønnkålen med litt sitronsaft for en friskere smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt 1 stk søtpotet i grove biter. Ha søtpotetbitene på et stekebrett, og vend inn litt salt, pepper og olje. Stek i ovnen i 15-20 minutter, eller til søtpotetbitene er møre.
Fordel ca 350 g torskefilet i en ildfast form, og krydre med salt og pepper. Stek fisken i ovnen i 9-13 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Stek 1/2 pk baconskiver i 2-3 minutter, til baconet er gyllent og sprøtt. Legg det ferdigstekte baconet i en skål.
Fjern de groveste stilkene fra 1 pk grønnkål. Skrell den lyseste delen på 1 bunt asparges. Varm stekepannen du brukte til baconet opp til middels høy varme. Stek aspargesen og grønnkålen i 3-4 minutter.
God middag!