Ovnsbakt torsk med stekt asparges og grønnkål og bakt søtpotet

Ovnsbakt torsk med stekt asparges og grønnkål og bakt søtpotet

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Asparges
    1 bunt
    Bacon i skiver
    0.5 g
    Søtpotet
    1 stk
    Torskefilet
    350 g
    Olje
    Pepper
    Salt
    Grønnkål
    200 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Smak til grønnkålen med litt sitronsaft for en friskere smak.

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Kutt 1 stk søtpotet i grove biter. Ha søtpotetbitene på et stekebrett, og vend inn litt salt, pepper og olje. Stek i ovnen i 15-20 minutter, eller til søtpotetbitene er møre.
    Fordel ca 350 g torskefilet i en ildfast form, og krydre med salt og pepper. Stek fisken i ovnen i 9-13 minutter, eller til den er gjennomstekt.
    Stek 1/2 pk baconskiver i 2-3 minutter, til baconet er gyllent og sprøtt. Legg det ferdigstekte baconet i en skål.
    Fjern de groveste stilkene fra 1 pk grønnkål. Skrell den lyseste delen på 1 bunt asparges. Varm stekepannen du brukte til baconet opp til middels høy varme. Stek aspargesen og grønnkålen i 3-4 minutter.
    God middag!