Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Grønnsaksbuljong
- laurbærblad
- pepper
- salt
Gulrot
2 stk
Sellerirot
1/2 stk
Bakepotet
1 stk
Purre
1/2 stk
Grønnsaksbuljong
Laurbærblad
2 stk
Pepper
1/4 ts
Salt
1/4 ts
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne suppen med grovt rundstykke ved siden av. Har du ikke laurbærblad går det også fint uten. Har du ikke grønnsaksbuljong kan du bruke kjøttbuljong.
Skrell og skjær gulrot, sellerirot og potet i terninger
Snitt purreløken på langs og skyll den godt i overgangen mellom det grønne og hvite. Skjær purre i skiver og finhakk løk.
Kok opp vann i en stor kjele og ha i alle grønnsakene sammen med laurbærblad. . Kok til grønnsakene er møre. Jo mindre terninger du kutter, desto raskere er middagen ferdig.
Skjær kjøttet i terninger og tilsett det mot slutten av koketiden. Når kjøttet er gjennomvarmt og grønnsakene passe møre, smak til med salt og pepper, og server.
God middag!