Grønnsakssuppe med svinekjøtt

Grønnsakssuppe med svinekjøtt

Ny oppskrift
Under 35 min
4 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Grønnsaksbuljong
    • laurbærblad
    • pepper
    • salt
    Gulrot
    2 stk
    Sellerirot
    1/2 stk
    Bakepotet
    1 stk
    Purre
    1/2 stk
    Grønnsaksbuljong
    Laurbærblad
    2 stk
    Pepper
    1/4 ts
    Salt
    1/4 ts
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server gjerne suppen med grovt rundstykke ved siden av. Har du ikke laurbærblad går det også fint uten. Har du ikke grønnsaksbuljong kan du bruke kjøttbuljong.

    Skrell og skjær gulrot, sellerirot og potet i terninger
    Snitt purreløken på langs og skyll den godt i overgangen mellom det grønne og hvite. Skjær purre i skiver og finhakk løk.
    Kok opp vann i en stor kjele og ha i alle grønnsakene sammen med laurbærblad. . Kok til grønnsakene er møre. Jo mindre terninger du kutter, desto raskere er middagen ferdig.
    Skjær kjøttet i terninger og tilsett det mot slutten av koketiden. Når kjøttet er gjennomvarmt og grønnsakene passe møre, smak til med salt og pepper, og server.
    God middag!