Ovnsbakt torsk med paprikapesto, wokede grønnsaker og ris

Ovnsbakt torsk med paprikapesto, wokede grønnsaker og ris

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Basmatiris
1 pakke
Hvit saus
1 pakke
Paprikapesto
1 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Torskefilet
300 g
Strimlet wokmiks
300 g
Olje
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt buljong når du koke risen for mer smak.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered 1/2 pk basmatiris som anvist på pakken.
Skjær ca 300 g torskefilet i store terninger, og fordel fisketerningene i en ildfast form. Bland sammen 1/2 glass paprikapesto og 1 pk hvit sausbase, og hell blandingen over fisketerningene. Stek i ovnen i 8-13 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek 300 g wokmiks i ca 3 minutter, og smak til med salt.
God middag!