Fersk tagliatelle med kjøttdeig og tomatpesto
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Tagliatelle
100–250 g
Sjalottløk
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Kjøttdeig
200 g
Chipotlemiks
¼ pakke
Tomatpesto
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1474 kcal
- Fett:
- 68 g
- Karbohydrater:
- 139 g
- Protein:
- 76 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha rester av krydderet i en tett boks, så har du deilig krydder til en senere anledning!
Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til pastaen.
Skrell sjalottløken og kutt den i skiver. Rens paprikaen, og kutt den i terninger. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene til paprikaen har fått litt farge og løken er blank – dette tar omtrent 2 minutter. Ha grønnsakene over på en tallerken. Sett opp varmen til middels høy varme, ha litt mer olje i den samme stekepannen, og stek kjøttdeigen til den er gjennomstekt – dette tar omtrent 4 minutter. Smak til med chipotlekrydderet. Når kjøttet er ferdigstekt, blander du inn løken, paprikaen og tomatpestoen. La det hele koke forsiktig opp, og smak til med salt og pepper.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet, og vend inn litt olivenolje.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp pastaen med den revne osten ved servering.
God middag!