Fiskeboller i hvit saus med ovnsbakte rotgrønnsaker og reker

Fiskeboller i hvit saus med ovnsbakte rotgrønnsaker og reker

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Skalldyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
400 g
Rotgrønnsaker i staver
300 g
(Selleri)
Kålrot i staver
125 g
Karri
1 pakke
Fiskeboller i hvit saus
800 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Gressløk
1 bunt
Lyngen-reker
1 pakke
(Skalldyr)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
795 kcal
Fett:
32 g
Karbohydrater:
83 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok grønnsakene i lettsaltet vann i omtrent 6 minutter. Bland karrien inn i den hvite sausen for å lage en mild karrisaus.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 20–25 minutter, til de er gjennomkokte.
 Fordel rotgrønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, karrien, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–20 minutter, til de er møre. Vend om på grønnsakene underveis i steketiden.
Kok opp en kjele med vann. Legg posen med fiskeboller i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha fiskebollene og den hvite sausen over i en serveringsskål. 
Skyll og finhakk gressløken, og topp retten med gressløken og rekene.
God middag!