Kyllingwok med sprø grønnsaker, soya- og ingefærsaus og eggenudler

Kyllingwok med sprø grønnsaker, soya- og ingefærsaus og eggenudler

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • vann
Nudler
½–1 pakke
(Egg, Hvete)
Kinesisk hvitløk
½ stk
Vårløk
½ pakke
Brokkoli
½–1 stk
Grønn paprika
1 stk
Skivet kyllingfilet
350 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter)
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
403 kcal
Fett:
12 g
Karbohydrater:
19 g
Protein:
54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag stekte nudler av restene! Visp sammen 2 egg i en skål. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Ha restene i stekepannen, og vend inn eggeblandingen. Stek det hele til eggene har stivnet.

Tilbered nudlene som anvist på pakken. Sil av vannet når de er ferdig kokt, og avkjøl dem i kaldt vann.
 Skrell og finhakk hvitløken. Skyll vårløken i kaldt vann, og kutt den i skiver. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Kutt paprikaen i strimler, og skjær kyllingen i strimler. Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt mer olje i pannen om nødvendig. Stek brokkolien, paprikaen og hvitløken i 4–5 minutter. Ha kyllingstrimlene tilbake i pannen sammen med soya- og ingefærsausen, vårløken, nudlene og 1 dl vann. La wokken koke i 2–3 minutter, til alt er gjennomvarmt. 
Topp wokken med de hakkede peanøttene.
God middag!