Biff Stroganoff med grønnsaker og fullkornsris

Biff Stroganoff med grønnsaker og fullkornsris

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Gul løk
1 stk
Gulrot
1 stk
Rød paprika
1 stk
Flatbiff i strimler
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Oksebuljong
1 pakke
Vann
3 dl
Fullkornsris
125 g
Brokkoli
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
564 kcal
Fett:
18 g
Karbohydrater:
58 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ved å steke kjøttet i to omganger, unngår du at det blir for mye kjøtt i stekepannen og at kjøttet blir kokt heller enn stekt.

Skrell og finhakk løken. Skrell gulroten. Kutt paprikaen og gulroten i terninger.
Tilbered risen som beskrevet på pakken.
Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek halvparten av kjøttet i ca. 2 minutter. Krydre med salt og pepper, og legg kjøttet til side på en tallerken. Gjenta med den andre halvparten av kjøttet. 
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til middels høy varme. Stek løken, paprikaen og gulroten i 2–3 minutter. Tilsett tomatpureen og stek videre i ca. 1 minutt. Ha i crème fraîche, oksebuljongen, kjøttet og 3 dl vann, og kok opp. La stroganoffen koke i 4–5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kok opp ca. 1 liter vann i en kjele. Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolien i vannet i ca. 2 minutter. 
God middag!