Ovnsbakt lange med paprikapesto, ris og dampet blomkål og brokkoli

Ovnsbakt lange med paprikapesto, ris og dampet blomkål og brokkoli

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • smør
  • vann
Basmatiris
1 pakke
Bukettblanding
1 pakke
Hvit saus
1 pakke
Paprikapesto
1 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Pepper
Salt
Smør
Vann
Langefilet
700 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp fisken med litt finrevet parmesan før den stekes i ovnen for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered 1 pk basmatiris som anvist på pakken.
Skjær ca 700 g langefilet i porsjonsstykker. Fordel fiskestykkene i en ildfast form, og krydre med litt salt og pepper. Bland 1 boks paprikapesto og 1 pk hvit saus sammen i en skål, og fordel blandingen over fiskestykkene. Stek i ovnen i 8-13 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Kok opp ca 1/2 l vann med 1 ss smør i en kjele. Ha i 1 pk bukettblanding, og la grønnsakene dampe under lokk i 3-5 minutter.
God middag!