Teriyakibakt laks med mangosalat og basmatiris

Teriyakibakt laks med mangosalat og basmatiris

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
  • soyasaus
  • vann
Agurk
0,5 stk
Laksefilet
300 g
Basmatiris
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
0,5 stk
Mango
1 stk
Teriyaki-woksaus
1 pose
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Hvetemel
Olje
Pepper
Salt
Smør
Soyasaus
Vann
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tips!;Tørk av fisken med litt kjøkkenpapir eller et kjøkkenhåndkle før du har den i ovnen. Dette gjør fisken fastere, og sjansene for et vellykket resultat øker!

Sett stekeovnen på 180 grader.
Tilbered 1 pk basmatiris som anvist på pakken.
Skjær ca 300 g laksefilet i porsjonsstykker. Fordel fiskestykkene i en ildfast form, og vend inn 1 pk teriyakisaus. Stek i ovnen i 10-15 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Skrell 1 stk mango, og kutt mangoen og 1/2 stk agurk i terninger. Skyll og kutt 1 stk hjertesalat i grove biter. Bland hjertesalaten, mangoen og agurken sammen i en serveringsskål, og smak til med saften fra 1/2 stk lime og litt olivenolje.
Grovhakk 1 pk koriander, og topp retten ved servering.
God middag!