Teriyakibakt laks med mangosalat og basmatiris
Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Hvetemel
- olje
- pepper
- salt
- smør
- soyasaus
- vann
Agurk
0,5 stk
Laksefilet
300 g
Basmatiris
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
0,5 stk
Mango
1 stk
Teriyaki-woksaus
1 pose
Hvetemel
Olje
Pepper
Salt
Smør
Soyasaus
Vann
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tips!;Tørk av fisken med litt kjøkkenpapir eller et kjøkkenhåndkle før du har den i ovnen. Dette gjør fisken fastere, og sjansene for et vellykket resultat øker!
Sett stekeovnen på 180 grader.
Tilbered 1 pk basmatiris som anvist på pakken.
Skjær ca 300 g laksefilet i porsjonsstykker. Fordel fiskestykkene i en ildfast form, og vend inn 1 pk teriyakisaus. Stek i ovnen i 10-15 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Skrell 1 stk mango, og kutt mangoen og 1/2 stk agurk i terninger. Skyll og kutt 1 stk hjertesalat i grove biter. Bland hjertesalaten, mangoen og agurken sammen i en serveringsskål, og smak til med saften fra 1/2 stk lime og litt olivenolje.
Grovhakk 1 pk koriander, og topp retten ved servering.
God middag!