Kremet fiskesuppe med rotgrønnsaker, fennikel og steinovnsbakt brød
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
Fiskesuppebase
700 g
Fennikel
½–1 stk
Lyrfilet
200 g
Juliennemiks med gulrot og selleri
200 g
Rustikke multibrød
2 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 313 kcal
- Fett:
- 2 g
- Karbohydrater:
- 48 g
- Protein:
- 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server litt smør til multibrødene!
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Skyll og kutt ønsket mengde av fennikelen i små terninger. Finhakk eventuelle grønne skudd på fennikelen, og strø dem over suppen ved servering. Skjær fisken i terninger. Ha fisketerningene, juliennegrønnsakene og fennikelen i suppen, og la alt trekke på lav varme i omtrent 5 minutter.
Stek multibrødene som anvist på pakken.
God middag!