Kremet fiskesuppe med rotgrønnsaker, fennikel og steinovnsbakt brød

Kremet fiskesuppe med rotgrønnsaker, fennikel og steinovnsbakt brød

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Fiskesuppebase
    700 g
    (Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
    Fennikel
    ½–1 stk
    Lyrfilet
    200 g
    (Fisk)
    Juliennemiks med gulrot og selleri
    200 g
    (Selleri)
    Rustikke multibrød
    2 stk
    (Hvete, Rug)
    Næringsberegning (per porsjon)
    Energi:
    313 kcal
    Fett:
    2 g
    Karbohydrater:
    48 g
    Protein:
    27 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server litt smør til multibrødene!

    Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
    Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
     Skyll og kutt ønsket mengde av fennikelen i små terninger. Finhakk eventuelle grønne skudd på fennikelen, og strø dem over suppen ved servering. Skjær fisken i terninger. Ha fisketerningene, juliennegrønnsakene og fennikelen i suppen, og la alt trekke på lav varme i omtrent 5 minutter.
    Stek multibrødene som anvist på pakken.
    God middag!