Kokken 4,1 Fiskesuppe med røket laks og grønnsaker
Ny oppskrift
Under 15 min
3 Ingredienser
Ingredienser
10 pers
10 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk
Basisvarer:
Fiskesuppebase
3200 g
Røket laks
600 g
Babykålblanding
600 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak eventuelt til suppen med salt og pepper. Eventuelt kan suppen deles i porsjoner og varmes i mikrobølgeovn.
Kok opp fiskesuppebasen under omrøring.
Del røkelaks i terninger.
Bland inn røkelaks og grønnsaker i suppen, og la det bli varmt.
Server fiskesuppe med grønnsaker og røkelaks. Server brød eller rundstykker ved siden av. God lunsj!
God middag!