Teriyakibakt laks i hjertesalat med mango, koriander og chilimajones
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
Jasminris
150 g
Laksefilet
325 g
Teriyakisaus
1 pakke
Mango
1 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Chilimajones
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 874 kcal
- Fett:
- 54 g
- Karbohydrater:
- 59 g
- Protein:
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vil du ikke bruke salatbladene som skåler? Del bladene i biter, og bland dem sammen med mango- og tomatbitene.
Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær fisken i terninger, og ha terningene i en smurt ildfast form. Vend inn teriyakisausen, og stek fisken i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Skrell mangoen, fjern stenen og kutt ønsket mengde av mangokjøttet og tomaten i terninger. Plukk bladene av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann.
Grovhakk korianderen, og kutt limen i båter. Fyll salatbladene med risen, laksen og tomat- og mangoterningene. Server chilimajonesen, korianderen og limebåtene til retten (se tips).
God middag!