Thaisuppe med sjampinjong, spinat og steinovnsbakt brød

Thaisuppe med sjampinjong, spinat og steinovnsbakt brød

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Gulrot
1 stk
Sjampinjong
100 g
Spinat
50 g
Koriander
1 bunt
Thaisuppe
1 pakke
(Selleri, Melk, Laktose)
Rustikke multibrød
1–2 stk
(Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
18 kcal
Fett:
0 g
Karbohydrater:
0 g
Protein:
3 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du en sterkere suppe, kan du tilsette chili, chiliflak eller chilipulver, hvis du har det!

Varm opp stekeovnen til 190 grader varmluft.
Skrell gulroten, del den i to på langs og deretter i skiver på skrått. Rens soppen for jord, og del den i to. Skyll og tørk spinaten og korianderen. Finhakk korianderen. Persillen i urtepakken skal brukes i en annen rett. 
Varm opp en kjele til middels varme, og ha i 1 ss olje. Stek soppen i et par minutter, til den er gyllen. Ha suppen og gulrotskivene i kjelen, kok opp og la suppen småkoke i omtrent 5 minutter. Vend inn spinaten, og smak til med salt og pepper. Topp suppen med den finhakkede korianderen.  
Stek brødet som anvist på pakken. 
God middag!