Thaisuppe med sjampinjong, spinat og steinovnsbakt brød
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gulrot
1 stk
Sjampinjong
100 g
Spinat
50 g
Koriander
1 bunt
Thaisuppe
1 pakke
Rustikke multibrød
1–2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 18 kcal
- Fett:
- 0 g
- Karbohydrater:
- 0 g
- Protein:
- 3 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du en sterkere suppe, kan du tilsette chili, chiliflak eller chilipulver, hvis du har det!
Varm opp stekeovnen til 190 grader varmluft.
Skrell gulroten, del den i to på langs og deretter i skiver på skrått. Rens soppen for jord, og del den i to. Skyll og tørk spinaten og korianderen. Finhakk korianderen. Persillen i urtepakken skal brukes i en annen rett.
Varm opp en kjele til middels varme, og ha i 1 ss olje. Stek soppen i et par minutter, til den er gyllen. Ha suppen og gulrotskivene i kjelen, kok opp og la suppen småkoke i omtrent 5 minutter. Vend inn spinaten, og smak til med salt og pepper. Topp suppen med den finhakkede korianderen.
Stek brødet som anvist på pakken.
God middag!