Urtepanert flyndre med erter, gulrøtter og persilledressing

Urtepanert flyndre med erter, gulrøtter og persilledressing

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
400 g
Urtepanert flyndrefilet
300 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Grønne erter
125 g
Smør
1 ss
Kruspersille
1 bunt
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Sitron
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
2 kcal
Fett:
0 g
Karbohydrater:
0 g
Protein:
0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Majones, remulade eller lignende passer også til denne retten!

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken i ovnen til den er gyllen og gjennomvarm. Det tar omtrent 10–12 minutter.
 Skrell og kutt gulrøttene i skiver og kok dem i 3–4 minutter. Tilsett de grønne ertene etter 2 minutter, og la alt koke ferdig sammen. Hell av vannet, og vend inn 1 ss smør, og litt salt og pepper. 
 Skyll, tørk og finhakk persillen fra urtepakken, korianderen skal brukes i en annen rett. Bland sammen persillen og rømmekollen, og smak til med salt og pepper. Del sitronen i båter.  
God middag!