Urtepanert flyndre med erter, gulrøtter og persilledressing
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- pepper
- salt
- smør
Poteter
400 g
Urtepanert flyndrefilet
300 g
Gulrøtter
2 stk
Grønne erter
125 g
Smør
1 ss
Kruspersille
1 bunt
Rømmekolle
1 pakke
Sitron
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 2 kcal
- Fett:
- 0 g
- Karbohydrater:
- 0 g
- Protein:
- 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Majones, remulade eller lignende passer også til denne retten!
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken i ovnen til den er gyllen og gjennomvarm. Det tar omtrent 10–12 minutter.
Skrell og kutt gulrøttene i skiver og kok dem i 3–4 minutter. Tilsett de grønne ertene etter 2 minutter, og la alt koke ferdig sammen. Hell av vannet, og vend inn 1 ss smør, og litt salt og pepper.
Skyll, tørk og finhakk persillen fra urtepakken, korianderen skal brukes i en annen rett. Bland sammen persillen og rømmekollen, og smak til med salt og pepper. Del sitronen i båter.
God middag!