Hoisinkylling i steamed buns med kål, reddik og appelsinsalat
Ingredienser
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 774 kcal
- Fett:
- 14 g
- Karbohydrater:
- 106 g
- Protein:
- 56 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Sett i et steketermometer der kyllingen er på sitt tykkeste. Stek kyllingen i ovnen til kjernetemperaturen er på 65 grader. La den hvile i 5–10 minutter før du skjærer den i fine skiver. Da vil temperaturen ligge rundt 68–70 grader, som er fint for kyllingbryst. Hvis det blir rester av salaten, smaker den godt til lunsj dagen etter!