Kylling tikka masala med spinat, blomkål og mangochutney

Kylling tikka masala med spinat, blomkål og mangochutney

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • vann
Jasminris
150 g
Kyllinglårfilet
400 g
Blomkålbuketter
150 g
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Tikka masala-paste
1 glass
(Cashewnøtter)
Spinat
50 g
Vann
1 dl
Koriander
1 bunt
Mangochutney
1 glass
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
724 kcal
Fett:
32 g
Karbohydrater:
63 g
Protein:
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten kan bli sterk for sarte ganer, så smak deg gjerne frem med tikka masala-pasten.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skjær kyllingen i grove biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Varm opp en dyp stekepanne eller en vid kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter på hver side, til den har fått en jevn stekeskorpe. Stek blomkålbukettene sammen med kyllingen de siste 3 minuttene av kyllingens steketid. Vend inn crème fraîchen, ønsket mengde av tikka masala-pasten og 1 dl vann. Gi det hele et oppkok, ha i spinaten, og la det småkoke under lokk i omtrent 5 minutter. 
Grovhakk korianderen, og server korianderen og mangochutneyen til retten.
God middag!