Kylling tikka masala med spinat, blomkål og mangochutney
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- vann
Jasminris
150 g
Kyllinglårfilet
400 g
Blomkålbuketter
150 g
Crème fraîche
150 g
Tikka masala-paste
1 glass
Spinat
50 g
Vann
1 dl
Koriander
1 bunt
Mangochutney
1 glass
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 724 kcal
- Fett:
- 32 g
- Karbohydrater:
- 63 g
- Protein:
- 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten kan bli sterk for sarte ganer, så smak deg gjerne frem med tikka masala-pasten.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær kyllingen i grove biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Varm opp en dyp stekepanne eller en vid kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter på hver side, til den har fått en jevn stekeskorpe. Stek blomkålbukettene sammen med kyllingen de siste 3 minuttene av kyllingens steketid. Vend inn crème fraîchen, ønsket mengde av tikka masala-pasten og 1 dl vann. Gi det hele et oppkok, ha i spinaten, og la det småkoke under lokk i omtrent 5 minutter.
Grovhakk korianderen, og server korianderen og mangochutneyen til retten.
God middag!