Ingredienser
10 pers
10 pers
Allergener:
- Laktose·
- Skalldyr·
- Fisk
Basisvarer:
Gouda skivet
3 pakke
Sunniva premium sydtyrol eple 1 l
2 l
Appelsinjuice 463
3 l
Røros-lettmjølk 1,2 %
2 l
Olivero
1 pakke
Kokt skinke pålegg 100 g
3 pakke
Ribberull pålegg
2 pakke
Jordbærsyltetøy
1 glass
Kaviar original
1 tube
Rekeost (tube)
1 tube
200 gr ovnbakt leverpostei
2 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Gled dere til deilig lunsj! I tillegg til salater og varmretter, inneholder denne kassen masse godt og variert pålegg, friske drikkevarer og selvsagt rykende ferskt brød eller rundstykker hver morgen. Fordel gjerne pålegget og grønnsakene utover dagene etter behov. Ingen grunn til å sette frem mer enn man trenger! På denne måten får man et mer variert utvalg og kan glede seg enda mer over det som settes frem de ulike dagene. God Lunsj!
Sett frem dagens brødvarer og legg ved en brødkniv.
Kutt opp grønnsaker og sett frem ønsket pålegg. Husk at du ikke trenger å sette frem alt på en gang.
Ta ut juice og melk fra kjøleskapet og sett frem på bordet. God Lunsj!
God middag!