Kokken 5, pålegg

Kokken 5, pålegg

Ny oppskrift
Under 5 min
11 Ingredienser

Ingredienser

10 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Skalldyr
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
    Gouda skivet
    3 pakke
    Sunniva premium sydtyrol eple 1 l
    2 l
    Appelsinjuice 463
    3 l
    Røros-lettmjølk 1,2 %
    2 l
    (Laktose)
    Olivero
    1 pakke
    Kokt skinke pålegg 100 g
    3 pakke
    Ribberull pålegg
    2 pakke
    Jordbærsyltetøy
    1 glass
    Kaviar original
    1 tube
    (Fisk)
    Rekeost (tube)
    1 tube
    (Skalldyr, Laktose)
    200 gr ovnbakt leverpostei
    2 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Gled dere til deilig lunsj! I tillegg til salater og varmretter, inneholder denne kassen masse godt og variert pålegg, friske drikkevarer og selvsagt rykende ferskt brød eller rundstykker hver morgen. Fordel gjerne pålegget og grønnsakene utover dagene etter behov. Ingen grunn til å sette frem mer enn man trenger! På denne måten får man et mer variert utvalg og kan glede seg enda mer over det som settes frem de ulike dagene. God Lunsj!

    Sett frem dagens brødvarer og legg ved en brødkniv.
    Kutt opp grønnsaker og sett frem ønsket pålegg. Husk at du ikke trenger å sette frem alt på en gang.
    Ta ut juice og melk fra kjøleskapet og sett frem på bordet. God Lunsj!
    God middag!