Kremet pasta med svinestrimler, brokkoli og spinat

Kremet pasta med svinestrimler, brokkoli og spinat

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Pasta farfalle
200 g
(Hvete)
Brokkolibuketter
150 g
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Svinestrimler
300 g
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Hønsebuljong
1 pakke
Urtemiks
½–1 pakke
(Sulfitt)
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
737 kcal
Fett:
21 g
Karbohydrater:
82 g
Protein:
54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland sammen ferdig kokt pasta, grønnsaker, stekt kjøtt og saus. Ha det over i en ildfast form. Dryss over revet ost, og stek det hele i ovnen ved 180 grader til osten er gyllen.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok brokkolien sammen med pastaen de 5 siste minuttene av pastaens koketid. Hell av vannet. 
Skrell og finhakk løken. Skyll og tørk spinaten. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, til det er gyllent og har fått en fin stekeskorpe. Ta kjøttet ut av pannen. Skru pannen ned til middels varme, tilsett løken og stek den i 1–2 minutter, til den blir blank. Tilsett crème fraîchen, buljongen og 1 dl vann, kok opp og smak til med urtemiksen, salt og pepper. Ha kjøttet tilbake i pannen sammen med spinaten. Vend om til spinaten har falt lett sammen, og kjøttet er gjennomvarmt. 
God middag!