Kremet pasta med svinestrimler, brokkoli og spinat
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Pasta farfalle
200 g
Brokkolibuketter
150 g
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Svinestrimler
300 g
Lett crème fraîche
150 g
Hønsebuljong
1 pakke
Urtemiks
½–1 pakke
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 737 kcal
- Fett:
- 21 g
- Karbohydrater:
- 82 g
- Protein:
- 54 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland sammen ferdig kokt pasta, grønnsaker, stekt kjøtt og saus. Ha det over i en ildfast form. Dryss over revet ost, og stek det hele i ovnen ved 180 grader til osten er gyllen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok brokkolien sammen med pastaen de 5 siste minuttene av pastaens koketid. Hell av vannet.
Skrell og finhakk løken. Skyll og tørk spinaten.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, til det er gyllent og har fått en fin stekeskorpe. Ta kjøttet ut av pannen. Skru pannen ned til middels varme, tilsett løken og stek den i 1–2 minutter, til den blir blank. Tilsett crème fraîchen, buljongen og 1 dl vann, kok opp og smak til med urtemiksen, salt og pepper. Ha kjøttet tilbake i pannen sammen med spinaten. Vend om til spinaten har falt lett sammen, og kjøttet er gjennomvarmt.
God middag!