Club sandwich med kylling, bacon, egg og aioli
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Småpoteter
300 g
Potetkrydder
1 pakke
Baconterninger
150 g
Skivet kyllingfilet
250 g
Egg
2 stk
Pitabrød
4 stk
Tomat
1 stk
Aioli
1 pakke
Tobladssalat
50 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 1248 kcal
- Fett:
- 51 g
- Karbohydrater:
- 126 g
- Protein:
- 71 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kutt potetene i tynne skiver, gjerne med en ostehøvel eller mandolin. Legg dem utover et stekebrett, og ha på olje og krydder. Stek dem gylne og sprø i ovnen.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll potetene, og del de største i to. De andre lar du være hele. Fordel potetene i en ildfast form, og bland inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i omtrent 20–25 minutter, til de er gjennomstekte og gylne. Vend inn potetkrydderet når potetene er ferdig stekt.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 4–6 minutter, til det er sprøtt, og legg det på en tallerken. Stek kyllingen i 5–6 minutter på begge sider, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre den med salt og pepper, og legg den på tallerkenen sammen med baconet. Stek eggene som speilegg i omtrent 2 minutter, snu dem og stek dem lett på den andre siden. Eggene skal ha en stekt overflate, men fortsatt være bløte inni.
Varm pitabrødene i ovnen i 3–4 minutter. Kutt tomaten i skiver. Skyll og tørk salaten.
Del pitabrødene i to på tvers, og legg halvparten av dem utover benken. Smør på aiolien, og fordel salaten, tomaten, kyllingen, baconet og eggene på hvert av brødene. Legg den andre halvdelen av pitabrødene på toppen.
God middag!