Ovnsbakt laks med poteter, asparges, brokkoli og bearnéssaus
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Laksefilet
300 g
Brokkoli
1 stk
Poteter
350 g
Bearnéssaus
0.5 pakke
Asparges
1 bunt
Salt
Olje
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tørk av fisken med litt kjøkkenpapir eller et kjøkkenhåndkle før du har den i ovnen. Slik blir fisken fastere, og resultatet blir bedre!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Del brokkolien i mindre buketter, og skrell brokkolistilken og kutt den i skiver. Kutt endene av aspargesene, og skrell den nederste delen av hver asparges.
Varm opp bearnéssausen i en kjele på lav varme under omrøring.
Ha fisken, brokkolien og aspargesen på et stekebrett. Drypp over litt olje, og krydre fisken og grønnsakene med salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 8-10 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
God middag!