Kyllinglår med kebabkrydder, couscous og hvitløksdressing

Kyllinglår med kebabkrydder, couscous og hvitløksdressing

Ny oppskrift
Under 25 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Extra virgin olivenolje
    • kyllingbuljong/vann
    • salt
    • smør
    Ovnsbakt kylling lårkjøtt med kebabkrydder
    1 pakke
    Kyllingbuljong/vann
    5 dl
    Smør
    1 ss
    Salt
    Couscous
    300 g
    Rødløk
    1/2 stk
    Extra virgin olivenolje
    2 ss
    Salt
    Tomat
    2 stk
    Hvitløksdressing
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Couscousen kan tilsettes for eksempel rosiner, cashewnøtter, squash eller andre grønnsaker du har liggende. Hvis du liker syrlige smaker, kan det være godt å klemme litt sitron- eller limesaft over salaten.

    Sett ovnen på 220 grader varmluft.
    Legg kyllingen i en ildfast form og stek den i omtrent 12 minutter, til den er gyllen og sprø.
    Kok opp vann eller kyllingbuljong med smør, ha i couscous og skru av varmen.
    Rør sammen, legg på lokk og la couscousen svelle i omtrent 6 minutter.
    Rør couscousen luftig med en gaffel eller visp før servering. Smak eventuelt til med litt salt.
    Kutt tomater i grove terninger og skjær rødløk i tynne halvskiver. Vend det sammen med olivenolje og smak til med salt og pepper.
    Server kyllinglår med couscous, salat og hvitløksdressing.
    God middag!