Kyllinglår med kebabkrydder, couscous og hvitløksdressing
Ny oppskrift
Under 25 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- kyllingbuljong/vann
- salt
- smør
Ovnsbakt kylling lårkjøtt med kebabkrydder
1 pakke
Kyllingbuljong/vann
5 dl
Smør
1 ss
Salt
Couscous
300 g
Rødløk
1/2 stk
Extra virgin olivenolje
2 ss
Salt
Tomat
2 stk
Hvitløksdressing
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Couscousen kan tilsettes for eksempel rosiner, cashewnøtter, squash eller andre grønnsaker du har liggende. Hvis du liker syrlige smaker, kan det være godt å klemme litt sitron- eller limesaft over salaten.
Sett ovnen på 220 grader varmluft.
Legg kyllingen i en ildfast form og stek den i omtrent 12 minutter, til den er gyllen og sprø.
Kok opp vann eller kyllingbuljong med smør, ha i couscous og skru av varmen.
Rør sammen, legg på lokk og la couscousen svelle i omtrent 6 minutter.
Rør couscousen luftig med en gaffel eller visp før servering. Smak eventuelt til med litt salt.
Kutt tomater i grove terninger og skjær rødløk i tynne halvskiver. Vend det sammen med olivenolje og smak til med salt og pepper.
Server kyllinglår med couscous, salat og hvitløksdressing.
God middag!