Skinnstekt torsk med kryddersmør og ovnsbakte grønnsaker
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Gul løk
½ stk
Grønn paprika
1 stk
Squash
1 stk
Mexican BBQ
1 pakke
Sitron
½ stk
Torskefilet med skinn
375 g
Kryddersmør
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 743 kcal
- Fett:
- 34 g
- Karbohydrater:
- 68 g
- Protein:
- 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilbered retten på grillen om været tillater det!
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i fire. Skrell og kutt løken, paprikaen og squashen i store terninger. Fordel potetene og grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper og det meksikanske grillkrydderet. Stek potetene og grønnsakene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Klem litt saft fra sitronen over grønnsakene og potetene før servering.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek fisken med skinnsiden ned i 4–5 minutter, snu fisken, og stek den i 1 minutt på andre siden. Smelt kryddersmøret i stekepannen, og krydre fisken med salt og pepper.
God middag!