Flowburger med rødbetehummus og gulrotfries

Flowburger med rødbetehummus og gulrotfries

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Gulrøtter
400 g
Plantebasert burger
1 pakke
Grove hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Crispisalat
½ stk
Agurk
½ stk
Rødbetehummus
200 g
(Sesamfrø)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
624 kcal
Fett:
27 g
Karbohydrater:
63 g
Protein:
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag lettsyltet agurk i stedet! Kutt agurken i tynne skiver med en ostehøvel eller mandolin, og bland sammen agurkskivene, 1 ss eddik, 1 ts sukker og litt salt i en serveringsskål.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Skrell og kutt gulrøttene i tynne staver. Ha gulrotstavene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek gulrotstavene i ovnen i 15 minutter. Vend på dem underveis.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek flowburgerne i 2–3 minutter på hver side.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2 minutter før servering.
Skyll og kutt salaten i grove biter. Kutt agurken i tynne skiver. 
Sett sammen flowburgere av hamburgerbrødene, flowburgerne, salaten, agurken og rødbetehummusen. Server resten av rødbetehummusen som dipp til gulrotfriesene.
God middag!