Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
Potetmos
400 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For ekstra smaksrik løk, gjør som oppskriften over, men tilsett ½ dl kylling-/grønnsaksbuljong og honning mens du skrur ned temperaturen og lar det koke videre i 12-15 minutter til løken er brun og mør.
Ha potetmosen i en kjele og varm forsiktig opp, eller gjør som beskrevet under. Det er enklere, men vil ta litt lengre tid.
Kok opp en stor kjele med vann, legg posen i vannet og la den koke i omtrent 15 minutter.
Løft posen opp av vannet, hold i den med et kjøkkenhåndkle og klipp opp på toppen. Hell potetmosen forsiktig tilbake i kjelen tømt for vann eller i et serveringsfat. Smak eventuelt til med litt salt og pepper
Finn frem en stekepanne eller gryte med lokk og ha i smør og olje.
Når det freser, ha i løkskivene og legg på lokket.
Stek på høy varme med lokk i 3-5 minutter og vend om på løken 3-4 ganger underveis. Smak til med salt og pepper (se tips).
Kok opp lettsaltet vann i en kjele og del brokkolien i buketter og stilken i staver. Ha i kokende vann i 5-7 minutter til den er mør. Sil av vannet.
Lag små snitt i pølsene på begge sider. Stek dem i olje i en stekepanne på middels+ varme til de er gylne.
God middag!