Pølser med potetmos og stekt løk

Pølser med potetmos og stekt løk

Ny oppskrift
Under 20 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Potetmos
      400 g
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      For ekstra smaksrik løk, gjør som oppskriften over, men tilsett ½ dl kylling-/grønnsaksbuljong og honning mens du skrur ned temperaturen og lar det koke videre i 12-15 minutter til løken er brun og mør.

      Ha potetmosen i en kjele og varm forsiktig opp, eller gjør som beskrevet under. Det er enklere, men vil ta litt lengre tid.
      Kok opp en stor kjele med vann, legg posen i vannet og la den koke i omtrent 15 minutter.
      Løft posen opp av vannet, hold i den med et kjøkkenhåndkle og klipp opp på toppen. Hell potetmosen forsiktig tilbake i kjelen tømt for vann eller i et serveringsfat. Smak eventuelt til med litt salt og pepper
      Finn frem en stekepanne eller gryte med lokk og ha i smør og olje.
      Når det freser, ha i løkskivene og legg på lokket.
      Stek på høy varme med lokk i 3-5 minutter og vend om på løken 3-4 ganger underveis. Smak til med salt og pepper (se tips).
      Kok opp lettsaltet vann i en kjele og del brokkolien i buketter og stilken i staver. Ha i kokende vann i 5-7 minutter til den er mør. Sil av vannet.
      Lag små snitt i pølsene på begge sider. Stek dem i olje i en stekepanne på middels+ varme til de er gylne.
      God middag!