Biffsnadder med paprika, løk, ovnsbakte søtpoteter og chipotledressing

Biffsnadder med paprika, løk, ovnsbakte søtpoteter og chipotledressing

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • vann
Storfestrimler
250 g
Søtpotet
300 g
Vårløk
1/2 pakke
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Chipotlemiks
1/2 pakke
Spisspaprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Olje
Vann
1 dl
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Finhakk et hvitløksfedd og bland det inn i chipotledressingen for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt søtpotetene i grove biter, legg bitene i en ildfast forrm, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek søtpotetene i ovnen i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek storfestrimlene i 1-2 minutter på hver side, krydre med litt salt, og legg kjøttet over på en tallerken.
Kutt spisspaprikaen og løken i skiver.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp igjen til høy varme. Stek løken og paprikaen i 2-3 minutter, eller til løken er blank. Ha kjøttet tilbake i pannen, og stek videre i 1-2 minutter.
Bland sammen rømmen og chipotlemiksen i en serveringsskål. Smak til med salt.
Finhakk vårløken, og strø den over retten ved servering.
God middag!