Rask fiskegryte med fennikel og gressløk

Rask fiskegryte med fennikel og gressløk

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    Fiskesuppebase
    800 g
    Vårløk
    ½ pakke
    Gulrøtter
    ½ pakke
    Fennikel
    1 stk
    Sous vide-poteter
    1 pakke
    Salt
    Varmrøkt krydderlaks
    300 g
    Gressløk
    ½ pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For en annen vri på retten, tilsett litt karri og/eller fennikelfrø i fiskegryta. Da freser du bare 1 ss krydder i litt olje i 30 sekunder på middels temperatur før du tilsetter det i suppebasen. Server gjerne grovt brød ved siden av.

    Ha suppebasen over i en kjele og varm forsiktig opp. Rør av og til (se tips).
    Del krydderlaksen i mindre biter. Skrell gulrot, og vask vårløk og fennikel. Kutt grønnsakene i strimler eller riv dem på et rivjern. Del poteter i terninger.
    Ha grønnsaker og poteter i suppebasen, og la det hele småkoke i 10 minutter, til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper (se tips). Legg krydderlaksen på toppen eller vend den inn rett før servering.
    Skyll, tørk og finhakk gressløk. Dryss den over gryta før servering.
    Server fiskegryte med grønnsaker.
    Dette er en rett som fint kan fryses og varmes opp igjen ved en senere anledning.
    460 g?? Energiinnhold: 400 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
    God middag!