Kjøttdeig- og baconblanding med spinat, sopp, løk og potetmos
Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt
Basisvarer:
- Melk
- olje
- pepper
- salt
- smør
Baconterninger
1 pakke
Aromasopp
100 g
Spinat
100 g
Gul løk
1 stk
Sitruskrydder
1 pakke
Mexican BBQ
1 pakke
Kjøttdeig
350 g
Poteter
350 g
Melk
1 dl
Smør
1 ss
Salt
Pepper
Olje
Kinesisk hvitløk
0.50 stk
Minipurreløk
0.25 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha 1 spiseskje crème fraîche i potetmosen for ekstra god smak!
Skrell og kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kutt aromasoppen og den gule løken i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Kutt purreløken i to på langs, skyll den i kaldt vann, og finhakk den.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen og baconterningene i 3-4 minutter, til kjøttet får litt farge. Tilsett soppen, purreløken, den gule løken og hvitløken og stek videre i ca 5 minutter, til grønnsakene har fått en gyllen farge. Ha i spinaten, og stek videre til den "faller sammen". Krydre med sitruskrydderet, det meksikanske grillkrydderet og litt pepper.
Sil vannet av potetene, ha dem tilbake i kjelen, og mos dem sammen med 1 ss smør. Tilsett 1 dl melk, litt og litt, til potetmosen har ønsket konsistens. Smak til med salt rett før servering.
God middag!