Ytrefilet av svin med fløtesaus og ovnsbakte poteter, brokkoli og paprika

Ytrefilet av svin med fløtesaus og ovnsbakte poteter, brokkoli og paprika

Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Ytrefilet av svin
600 g
Småpoteter
700 g
Brokkoli
1 stk
Rød paprika
2 stk
Fløtesaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Bakepapir (kan sløyfes)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha noen knuste hvitløksfedd i formen med potetene under steking for enda mer smak!

Sett stekeovnen på 230 grader.
Del 1 stk brokkoli i mindre buketter, og kutt 2 stk rød paprika i grove biter. Krydre ca 600 g ytrefilet av svin med salt og pepper.
Klargjør et stort stekebrett med bakepapir. Fordel ca 700 g småpoteter utover stekebrettet, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i ca 20 minutter, eller til de er møre.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttet i ca 2 minutter på hver side, eller til det har en jevn stekeskorpe.
Ha kjøttet, brokkolien og paprikaen på stekebrettet sammen med potetene de siste 10-15 minuttene av potetenes steketid. La kjøttet hvile i to minutter etter steking.
Varm opp 1 pk fløtesaus på lav varme i en kjele under omrøring.
God middag!