Mager kjøttpølse i form med rotgrønnsaker og brun saus

Mager kjøttpølse i form med rotgrønnsaker og brun saus

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
1 pakke
Gulrøtter
½ pakke
Gulbete
2 stk
Rødløk
1 stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Magre kjøttpølser
300 g
Brun saus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Gressløk
½ pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til sausen med sennep for en vri. En enkel og god rett i førjulstida!

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll poteter, og skrell beter og gulrøtter. Del poteter, beter og rødløk i båter. Skjær gulrøttene i staver. Legg grønnsakene i en ildfast form, og vend inn olje, salt og pepper. Sett formen i ovnen og bak grønnsakene til de er møre. Det tar omtrent 25–30 minutter.
Stikk i pølsene med en gaffel og la dem steke med grønnsakene i ovnen de siste 10–15 minuttene.
Varm opp sausen i en kjele. Rør om underveis. Finhakk gressløk og bland den inn før servering (se tips).
Server pølser i form med rotgrønnsaker og brun saus.
250 g Magre pølser: 125 g Saus: 1/2 dl Energiinnhold: 415 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!