Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du er glad i poteter, kan du godt servere potetbåter til. Kutt potetene i små båter og vend inn olje, salt og pepper. Bak potetbåtene i en ildfast form i ovnen til de er møre og gylne. Vend om på dem et par ganger underveis.
Sett ovnen på 180 grader varmluft.
Varm opp en stekepanne med olje og stek kjøttdeigen gyllen. Tilsett salsicciakrydderet og bland godt. Smak til med salt og pepper.
Varm pitabrødene i ovnen i omtrent 5 minutter.
Skyll og tørk salaten og kutt den i grove strimler. Skjær rødløk og tomat i skiver.
Fyll pitabrødene med kjøttdeig, grønnsaker og tzatziki.
God middag!