Kremet pasta med røkelaks, rødløk og ruccola
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
Fusilli tricolore
200 g
Rødløk
½–1 stk
Spinat
100 g
Røkelaks
150–300 g
Lett crème fraîche
1 pakke
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Sitron
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 834 kcal
- Fett:
- 33 g
- Karbohydrater:
- 80 g
- Protein:
- 54 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Laksen kan også serveres kald oppå pastaen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken, men ikke ha salt i pastavannet.
Skrell og kutt rødløken i terninger. Skyll spinaten i kaldt vann. Skjær laksen i biter, og kutt tomaten i terninger.
Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, til den er gyllen. Ha i crème fraîchen, spinaten og omtrent halve pakken med røkelaks, og kok forsiktig opp.
Sil vannet av pastaen, og vend pastaen inn i crème fraîche-sausen.
Dryss tomatterningene og ruccolaen over retten ved servering. Finriv sitronskallet (kun det gule) på et rivjern, og topp retten med det revne sitronskallet og sort pepper.
God middag!