Kremet pasta med røkelaks, rødløk og ruccola

Kremet pasta med røkelaks, rødløk og ruccola

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
Fusilli tricolore
200 g
(Hvete)
Rødløk
½–1 stk
Spinat
100 g
Røkelaks
150–300 g
(Fisk)
Lett crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Sitron
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
834 kcal
Fett:
33 g
Karbohydrater:
80 g
Protein:
54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Laksen kan også serveres kald oppå pastaen.

Tilbered pastaen som anvist på pakken, men ikke ha salt i pastavannet. 
Skrell og kutt rødløken i terninger. Skyll spinaten i kaldt vann. Skjær laksen i biter, og kutt tomaten i terninger. 
 Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, til den er gyllen. Ha i crème fraîchen, spinaten og omtrent halve pakken med røkelaks, og kok forsiktig opp.
Sil vannet av pastaen, og vend pastaen inn i crème fraîche-sausen.
Dryss tomatterningene og ruccolaen over retten ved servering. Finriv sitronskallet (kun det gule) på et rivjern, og topp retten med det revne sitronskallet og sort pepper. 
God middag!