Fiskesuppe med reker, revet gulrot og minipurreløk servert med langbrød

Fiskesuppe med reker, revet gulrot og minipurreløk servert med langbrød

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Fiskesuppebase
    1 pakke
    (Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
    Revet gulrot
    100 g
    Minipurreløk
    1 stk
    Gressløk
    0.5 pakke
    Reker
    1 pakke
    Langbrød av fullkorn
    1 stk
    (Gluten)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt finrevet limeskall (kun det grønne) i suppen for ekstra god smak.

    Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på lav varme under omrøring.
    Tilbered langbrødet som anvist på pakken.
    Finhakk gressløken og minipurreløken.
    Når fiskesuppebasen koker, tilsett den revne gulroten, purreløken og rekene. La suppen trekke i et par minutter, og strø over gressløken ved servering.
    God middag!