Fiskesuppe med reker, revet gulrot og minipurreløk servert med langbrød
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
Fiskesuppebase
1 pakke
Revet gulrot
100 g
Minipurreløk
1 stk
Gressløk
0.5 pakke
Reker
1 pakke
Langbrød av fullkorn
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finrevet limeskall (kun det grønne) i suppen for ekstra god smak.
Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på lav varme under omrøring.
Tilbered langbrødet som anvist på pakken.
Finhakk gressløken og minipurreløken.
Når fiskesuppebasen koker, tilsett den revne gulroten, purreløken og rekene. La suppen trekke i et par minutter, og strø over gressløken ved servering.
God middag!