Røkte koteletter med surkål og brun saus

Røkte koteletter med surkål og brun saus

Ny oppskrift
Under 35 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Evt. nykvernet sort pepper
  • Litt salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Litt salt
Brokkoli
1 stk
Røkte koteletter
500 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Evt. nykvernet sort pepper
Surkål
1 pakke
Brun saus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til sausen med litt grov sennep, grønn pepper eller ferske urter. Surkålen kan også varmes i emballasjen i en kjele med kokende vann.

Sett over poteter til koking i lettsaltet vann. Kok potetene til de er møre, det tar omtrent 20–25 minutter. Bruk en litt stor kjele slik at du også har plass til brokkoli.
Del brokkoli i buketter og stilken i staver. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 3–4 minuttene.
Stek kotelettene i 4–5 minutter på hver side i en stekepanne med olje. Krydre dem med litt pepper. Salt er ikke nødvendig.
Varm opp surkål og brun saus i hver sin kjele. Rør om underveis.
Server røkte koteletter med poteter, brokkoli, surkål og brun saus.
150 g Potet: 150 g Surkål: 100 g Grønnsaker Saus: 2 ss Energiinnhold: 405 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!