Røkte koteletter med surkål og brun saus
Ny oppskrift
Under 35 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Evt. nykvernet sort pepper
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Litt salt
Brokkoli
1 stk
Røkte koteletter
500 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Evt. nykvernet sort pepper
Surkål
1 pakke
Brun saus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til sausen med litt grov sennep, grønn pepper eller ferske urter. Surkålen kan også varmes i emballasjen i en kjele med kokende vann.
Sett over poteter til koking i lettsaltet vann. Kok potetene til de er møre, det tar omtrent 20–25 minutter. Bruk en litt stor kjele slik at du også har plass til brokkoli.
Del brokkoli i buketter og stilken i staver. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 3–4 minuttene.
Stek kotelettene i 4–5 minutter på hver side i en stekepanne med olje. Krydre dem med litt pepper. Salt er ikke nødvendig.
Varm opp surkål og brun saus i hver sin kjele. Rør om underveis.
Server røkte koteletter med poteter, brokkoli, surkål og brun saus.
150 g
Potet: 150 g
Surkål: 100 g
Grønnsaker
Saus: 2 ss
Energiinnhold: 405 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!