Mørbradbiff med kryddersmør og hvitløksstekte grønne bønner

Mørbradbiff med kryddersmør og hvitløksstekte grønne bønner

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
400 g
Mørbrad
300 g
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Smør
3 ss
Grønne bønner
150 g
Kinesisk hvitløk
½ stk
Rødløk
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
370 kcal
Fett:
4 g
Karbohydrater:
44 g
Protein:
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett ferske urter i kryddersmøret. Persille, gressløk, timian eller basilikum passer godt.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Ta kjøttet og smøret ut av kjøleskapet, og la det ligge på benken frem til steking.
 Skyll og kutt potetene i båter. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek kjøttet i 1–2 minutter, eller til kjøttsaften pipler ut på oversiden. Snu kjøttet, og stek det i omtrent 1–2 minutter til, eller til kjøttsaften pipler ut på den andre siden. Legg kjøttet på en tallerken.
 Rør sammen 3 ss romtemperert smør og det meksikanske grillkrydderet i en skål. Smak til med salt og pepper.
Kutt endene av de grønne bønnene. Skrell og finhakk hvitløken. Skrell rødløken, og kutt den i båter. Varm opp stekepannen til middels varme, og ha i litt ny olje. Stek bønnene, hvitløken og rødløken i 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper. 
Topp kjøttet med kryddersmøret. 
God middag!