Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten
Basisvarer:
- Kylling-/grønnsaksbuljongterning
- margarin
- salt
- sukker
- vann
Prinsessefilet av kylling
350 g
Gulrot
200 g
Grønt eple
1 stk
Løk
1 stk
Rød chili
½ stk
Garam masala-krydder
½ pakke
Margarin
1 ss
Hakkede tomater
1 boks
Vann
4–5 dl
Kylling-/grønnsaksbuljongterning
1 stk
Middagsyoghurt
1 pakke
Sukker
1 ts
Salt
Langbrød av fullkorn
2 stk
Vårløk
½ pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Suppen kan også kjøres fin med en stavmikser. Tilsett kyllingen ved servering.
Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
Del kyllingfiletene i to. Skrell gulrøttene. Kutt gulrøtter, eple og løk i terninger. Finhakk chili og kutt vårløk i tynne skiver.
Smelt margarin i en kjele. Stek gulrot, eple, løk, chili og garam masalakrydder til grønnsakene er blanke.
Tilsett hakkede tomater, vann og buljongterning i kjelen. Gi det hele et oppkok og la det deretter småkoke videre i 10 minutter. Tilsett matyoghurt og smak til suppen med garam masala, sukker, salt og pepper.
Stek kyllingbitene i 2–3 minutter i en stekepanne, og krydre dem med salt og pepper. Tilsett kyllingbitene i suppen før servering.
Stek langbrødene i 2–4 minutter i stekeovnen.
Server kyllingsuppe med vårløk over og langbrød ved siden av.
500 g
Energiinnhold: 290 kcal
Suppe m/ 30 g grovt brød: 365 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!