Kyllingklubber med stekte grønnsaker, søt chilisaus og basmatiris
Ny oppskrift
Under 40 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Kyllinglårklubber
1200 g
Basmatiris
250 g
Salt
Olje
Pepper
Vann
Gulrot
600 g
Sweet chili-saus
1 pakke
Minipurreløk
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt krydder eller buljong i vannet når du koker risen for ekstra smak.
Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel ca 1200 g kyllinglårklubber på et stekebrett eller i en ildfast form. Hell over litt olje, og krydre med salt og pepper. Stek kyllingklubbene i ovnen i 25-30 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Tilbered 1 pk basmatiris som anvist på pakken.
Skrell og kutt ca 600 g gulrot i staver, og kutt 1 stk minipurreløk i skiver. Varm opp en stekepanne eller en wokpanne med litt olje til høy varme. Stek grønnsakene i 3-4 minutter. Krydre med salt og pepper.
Server med 1 pk søt chilisaus.
God middag!