Kyllingklubber med stekte grønnsaker, søt chilisaus og basmatiris

Kyllingklubber med stekte grønnsaker, søt chilisaus og basmatiris

Ny oppskrift
Under 40 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    • vann
    Liste
    Liste
    Bilder
    Kyllinglårklubber
    1200 g
    Basmatiris
    250 g
    Salt
    Olje
    Pepper
    Vann
    Gulrot
    600 g
    Sweet chili-saus
    1 pakke
    Minipurreløk
    1 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt krydder eller buljong i vannet når du koker risen for ekstra smak.

    Sett stekeovnen på 240 grader.
    Fordel ca 1200 g kyllinglårklubber på et stekebrett eller i en ildfast form. Hell over litt olje, og krydre med salt og pepper. Stek kyllingklubbene i ovnen i 25-30 minutter, eller til de er gjennomstekte.
    Tilbered 1 pk basmatiris som anvist på pakken.
    Skrell og kutt ca 600 g gulrot i staver, og kutt 1 stk minipurreløk i skiver. Varm opp en stekepanne eller en wokpanne med litt olje til høy varme. Stek grønnsakene i 3-4 minutter. Krydre med salt og pepper.
    Server med 1 pk søt chilisaus.
    God middag!