Strimlet svinekjøtt i tortillalefser med sprø grønnsaker og ranchdressing

Strimlet svinekjøtt i tortillalefser med sprø grønnsaker og ranchdressing

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Rask og smakfull rett i en travel hverdag, med mørt svinekjøtt og sprø grønnsaker. Denne retten er så enkel å lage at selv barna kan ta plass på kjøkkenet.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Urtemarinert svinekjøtt
400 g
Hjertesalat
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Grønn paprika
1 stk
Lime
1 stk
Tortillalefser
1 pakke
(Hvete)
Ranchdressing
1 pakke
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
975 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
107 g
Protein:
52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend kjøttet i litt maisenna før du steker det i en stekepanne, og bruk godt med olje. Det gjør at kjøttet får en sprø overflate.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skyll og kutt salaten i strimler. Kutt paprikaen i terninger, og limen i båter. Bland sammen salaten, rødkålen og paprikaen i en serveringsskål, eller ha grønnsakene i hver sin skål.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje (se tips). Stek kjøttet i 2–3 minutter, eller til det er gyllent og gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Ha ranchdressingen i en skål, og server limebåtene til retten. 
God middag!