Strimlet svinekjøtt i tortillalefser med sprø grønnsaker og ranchdressing
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Rask og smakfull rett i en travel hverdag, med mørt svinekjøtt og sprø grønnsaker. Denne retten er så enkel å lage at selv barna kan ta plass på kjøkkenet.
Rask og smakfull rett i en travel hverdag, med mørt svinekjøtt og sprø grønnsaker. Denne retten er så enkel å lage at selv barna kan ta plass på kjøkkenet.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Urtemarinert svinekjøtt
400 g
Hjertesalat
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Grønn paprika
1 stk
Lime
1 stk
Tortillalefser
1 pakke
Ranchdressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 975 kcal
- Fett:
- 38 g
- Karbohydrater:
- 107 g
- Protein:
- 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend kjøttet i litt maisenna før du steker det i en stekepanne, og bruk godt med olje. Det gjør at kjøttet får en sprø overflate.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skyll og kutt salaten i strimler. Kutt paprikaen i terninger, og limen i båter. Bland sammen salaten, rødkålen og paprikaen i en serveringsskål, eller ha grønnsakene i hver sin skål.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje (se tips). Stek kjøttet i 2–3 minutter, eller til det er gyllent og gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Ha ranchdressingen i en skål, og server limebåtene til retten.
God middag!