Medisterkaker og julepølser med rødkål, rotmos og poteter

Medisterkaker og julepølser med rødkål, rotmos og poteter

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
Brun saus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Eple
1 stk
Rødkål
1 pakke
Småpoteter
300 g
Rotmos
400 g
Medisterkaker
200 g
Julepølse
150 g
Vann
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til rødkålen med revet appelsinskall (kun det oransje) for ekstra god smak!

Kok potetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kok opp en kjele med ca. 1 liter vann, og varm rotmosen, rødkålen og den brune sausen i vannet (med emballasjen på) i ca. 10 minutter.
Lag små snitt i overflaten på julepølsene. Stek pølsene og medisterkakene i 4-5 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Ha rødkålen, rotmosen og den brune sausen i beholdere for servering. Kutt eplet i terninger, og vend det inn i rødkålen rett før servering.
God middag!