Medisterkaker og julepølser med rødkål, rotmos og poteter
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
Brun saus
1 pakke
Eple
1 stk
Rødkål
1 pakke
Småpoteter
300 g
Rotmos
400 g
Medisterkaker
200 g
Julepølse
150 g
Vann
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til rødkålen med revet appelsinskall (kun det oransje) for ekstra god smak!
Kok potetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kok opp en kjele med ca. 1 liter vann, og varm rotmosen, rødkålen og den brune sausen i vannet (med emballasjen på) i ca. 10 minutter.
Lag små snitt i overflaten på julepølsene. Stek pølsene og medisterkakene i 4-5 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Ha rødkålen, rotmosen og den brune sausen i beholdere for servering. Kutt eplet i terninger, og vend det inn i rødkålen rett før servering.
God middag!