Ingredienser
- Aluminiumsfolie
- pepper
- salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dekk bordet dagen i forveien og finn frem serveringsfat, skåler og alt annet du trenger til serveringen. Legg sennepen i skåler, bare husk å dekke til med plastfolie. Da slipper du å bli stresset på julaften. Ønsker du å servere maten på varme fat og tallerkener, kan du ha tallerkenene i oppvaskmaskinen på et kort program slik at de er varme når de kommer ut. Hvis du sliter med å få svoren sprø, fungerer en gassbrenner eller skibrenner utmerket. Det er mange kokker som jukser med det Å lage en timeplan over dagen kan være lurt, da får du ingen overraskelser. Lag den punktvis med for eksempel: kl. 13:00 Sette ribba i ovnen, kl. 13:45 Snu ribba, kl. 16:00 Sett over poteter.