Kyllingnuggets med ovnsbakte poteter og coleslaw

Kyllingnuggets med ovnsbakte poteter og coleslaw

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
200 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Kyllingnuggets
300 g
Gulrot
1 stk
Strimlet kålsalat
½–1 pakke
Hvitløksdressing
1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Mais
1 pakke
Tomatsalsa
1 pakke
Tomat
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke nuggetsene i en stekepanne om du heller vil det.

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft. Vask potetene og kutt dem i båter. Ha potetbåtene over i en ildfast form, og ha på olje, salt og pepper. Bak potetbåtene i ovnen til de er møre. Det tar omtrent 20–25 minutter. Vend om på potetene underveis for å få en jevnere steking. Når det gjenstår 10–12 minutter, gjør plass til nuggetsene i formen og stek dem til de er gjennomvarme og sprø.
Skrell og riv gulroten. Bland den med strimlet kål og hvitløksdressing. Smak til med BBQ-saus. La coleslawen stå kaldt frem til resten av middagen er ferdig. Del tomaten i terninger.
Server kyllingnuggets med ovnsbakte poteter og coleslaw. Ha salsa, tomatterninger, mais og resten av BBQ-sausen ved siden av.
God middag!